Social

BookLand, o poveste cu cântec şi culoare

t2013-06-12_190613Miercuri, 12 iunie şi joi, 13 iunie, sunt zile dedicate copiilor la Caravana BookLand, în Alba Mall!

Începând cu ora 18.00 ne punem pe cântat şi pictat, alături de talentații elevi de la Palatul Copiilor şi Liceul de Artă.

Miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00, Antonio Josan, elev în clasa a VII a, îndrumat de profesorul Tudor Dragoş, ne va încânta pe toți cu un intermezzo de chitară clasică.

t2013-06-12_190550Miercuri şi joi, de la ora 18.30, atelierul de creatie (pictură, reconditionarea cărtilor) susţinut de elevii clasei a X a, împreună cu profesorii Sorina şi Leontin Tibacov, va scoate la iveală mari artiști!

Creativitatea, libera exprimare și îndemânarea vor fi puse la încercare, iar buna dispoziție va fi lege.

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, la Caravana BookLand, pentru momente artistice inedite!

t2013-06-12_190606Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri.

Pentru că preţuim tradiţia … Bookland continuă şi în acest an, la Alba Mall!

Poveştile prind viaţă pe străzile din Alba Mall la cel mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău!

Vino şi tu între 11-23 iunie şi răsfoieste cărţile sufletului tău!”, a declarat Anda Bulbucan, Marketing Manager Alba Mall.

Anul acesta, BookLand va veni și mai aproape de prietenii săi! 

Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare și de ce nu, mai vizitate. 

Am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural.

Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor.

Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spaţiul primitor şi modern pus la dispoziţie de Bookland”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a ediţie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie).

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât şi prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispoziţia editurilor (logistică/vânzare/promovare).

BookLanderii sunt aşteptaţi în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de excepţie.

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravana, BookLand a lansat în Noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică.

Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta.

Odată creat contul pe www.book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...