Actualitate

Bombe cu ceas pe şoselele din Alba

Weekend-ul ce tocmai a trecut, în care au avut loc şi turul doi al alegerilor prezidenţiale, a fost cu ghinion pentru cinci şoferii din Alba, care s-au transformat în bombe cu ceas pe şosele din judeţ. Aceştia au fost prinşi de poliţiştii rutieri din Alba băuţi din volan.
Astfel sâmbătă noaptea poliţiştii posturilor de Poliţie Meteş şi Ighiu, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit pentru control, pe DN 74, pe raza localităţii Şard, un autoturism condus de R.V.D., de 55 de ani, din Alba Iulia.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de R.D.V. cercetările sunt continuate sun aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Tot sâmbătă poliţiştii Postului de Poliție Vințu de Jos l-au depistat pe R.P., de 42 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fiind sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. R.P. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
În cursul de serii de sâmbătă spre duminică poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au oprit pentru control, pe raza comunei Cenade, un autoturism condus de M.G.I., de 21 de ani, din comuna Cenade.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj unde i-a fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de M.G.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Tot sâmbătă poliţiştii din Sebeş l-au depistat pe B.I., de 63 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorin Pavel din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de B.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Duminică seara în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 7, au oprit un autoturism condus de N.A.N., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cugir.
Conducătorul autoturismului emana miros de alcool şi a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de N.A.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 noiembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...