Politica

Bogdan Medrea:”Urbanismul în Alba Iulia este cartoful ars de PNL în ultimii 25 de ani!”

psdpsd

COMUNICAT DE PRESĂ

Timp de 25 de ani, aproximativ aceeași oameni, PD, PDL și PNL, au făcut harcea-parcea din tot ceea ce înseamnă urbanism și au compromis, astfel, dezvoltarea viitoare a municipiului.

Să fiu foarte clar: fiecare bloc construit între case, fiecare modificare a regimului de înălțime, fiecare aberație urbanistică, nu se putea realiza fără aprobarea vechiului sau noului PNL care, astăzi, pare ca nu își mai recunoaște trecutul politic și administrativ.

Tot din cauza lipsei de viziune pe termen lung a aleșilor PNL, astăzi, la Alba Iulia, nu avem un oraș pentru oameni, nu mai este loc pentru construcția de piste pentru bicicliști pe unele străzi, nu este posibilă deplasarea (și întoarcerea) mijloacelor de transport în comun (electrice) prin unele cartiere, iar spațiile verzi lipsesc. Există străzi pe care, din cauza îngustimii, nu se mai pot construi trotuare, nefiind încurajat mersul pe jos sau transportul ecologic.

Să nu uităm de terenurile de fotbal pe care s-au edificat blocuri sau spații comerciale, fără a fi construite altele în prealabil, conform legii. Dar nici de blocul de apartamente pentru locuit și închiriat, în regim hotelier, care se construiește în Cetatea Alba Carolina și care a primit aprobare din partea consilierilor locali liberali – majoritari.

Astfel, principalii responsabili de haosul urbanistic creat sunt liberalii, care i-au luat alături de ei, mai nou, și pe cei din USR-PLUS, parte dintre aceștia foști membri PNL.

PSD nu va pune niciodată interesul unor terțe persoane mai presus decât interesul public și interesul dezvoltării corespunzătoare a municipiului, așa cum a făcut PNL. Alba Iulia are nevoie de o strategie de dezvoltare urbanistică pentru următorii 50 de ani, ținând cont de toate normele de mediu, după consultarea celor mai buni specialiști în domeniu, a tuturor factorilor interesați și implicați și nu în ultimul rând a albaiulienilor.

Consilier local Bogdan Medrea,

Președinte PSD Alba Iulia

The post Bogdan Medrea:”Urbanismul în Alba Iulia este cartoful ars de PNL în ultimii 25 de ani!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...