Comunicate, Politica, Stiri

Bogdan Medrea, președinte PSD Alba Iulia:”Paul Voicu vrea să fie primarul construcțiilor nelegale. Nu îi vom permite asta!”

COMUNICAT DE PRESĂ

”Dacă Mircea Hava s-a făcut remarcat ca ”șmenarul-șef” al fraudării fondurilor europene, Paul Voicu vrea să intre în istorie ca primarul construcțiilor nelegale. Doar așa se explică insistențele de a vota pe bandă rulantă autorizații, planuri urbanistice și înstrăinări de domeniu public și privat al municipiului Alba Iulia.

Și, pentru că vrea să-și depășească șeful, acest viceprimar se încoronează și ca protector al firmelor de construcție de casă. Întreg orașul, presa și, sperăm noi, și instituțiile de aplicare a legii știu cum s-au atribuit contracte de lucrări la proiectele finanțate prin PNDL 2. Sistemul ticăloșit din Primărie, guvernat și protejat de Mircea Hava și Paul Voicu, a avut grijă să atribuie direct unor firme de construcții lucrări de sute de mii de euro din bani publici.

Mai știm și cum în Alba Iulia încep să se construiască hoteluri și blocuri în zone în care, în mod legal, nu s-ar fi dat autorizații de construcție. Aceleași firme și constructori câștigă și contractele cu Primăria. Coincidență?

De peste 26 de ani, Alba Iulia este confiscată în mâna unei găști PDL-iste care decide cui și ce contracte pe bani publici se dau. Plecarea euro(șpăga)rlamentarului la Bruxelles nu este sfârșitul acestei ere a hoției. Paul Voicu vine din urmă, ca să facă ce l-a învățat ”maestrul”:

Paul Voicu, în calitate de primar de facto al municipiului Alba Iulia de când titularul fotoliului a intrat în concediu, a perpetuat niște practici administrative iresponsabile.

La fel ca șeful lui, a lăsat albaiulienii să fie inundați zile întregi și nu a intervenit pe lângă prietenul lui de la Apa CTTA Alba.

Același viceprimar i-a umilit pe albaiulieni, punându-i să aștepte 48 de ore la coadă, în fața Primăriei, pentru un loc de parcare.

Într-un spirit dictatorial fără precedent, respinge orice proiect pentru oraș al opoziției și boicotează orice dezbatere în consiliul local.

Pentru toate acestea, suntem pregătiți să facem tot ce este nevoie pentru a opri perpetuarea răului în acest oraș. Ne asumăm public să-l oprim pe acest individ nociv și gașca lui să conducă orașul cu o mână de hoț și cu o alta de criminal.

Suntem pregătiți să luptăm pentru acei cetățeni care s-au săturat de abuzurile și nedreptățile la care sunt supuși zilnic din Partea Primăriei care-și doresc un oraș modern unde să poată lucra și trăi în tihnă.

Luptăm pentru toți acei albaiulieni care s-au săturat să dea șpagă la primărie pentru a ridica un act și pentru toți acei cetățeni care au avut de suferit la serviciu sau în comunitate din cauză că și-au permis să critice o conducere coruptă.

În zilele următoare, inițiem o serie de demersuri care să taie tentaculele caracatiței portocalii care a acaparat Alba Iulia și le cerem albaiulienilor să fie alături de noi pentru a readuce acest oraș la lumină și demnitatea pe care o merită!”

Bogdan Medrea

Președinte PSD Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2019

About Author

Redactiealba


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...