Actualitate, Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Bogdan Medrea, consilier local PSD Alba Iulia : ”Nu credem într-o dezvoltare bazată pe conflict și lupte de culise”

COMUNICAT DE PRESĂ

Nu credem în dezvoltarea propusă de urmașii matusalemicului Mircea Hava, artizanul unui partid aflat în implozie și măcinat de lupte pentru putere. Acești viceprimari sunt prea preocupați să se bată între ei pentru funcția de primar și nu mai au timp de albaiulieni.

Nu putem avea încrede într-un partid în care i s-a pus pumnul în gură unui om, interzicându-i-se să candideze la funcția de primar. Nu putem avea încredere în acest PNL, unde consilierii lor locali sunt amenințați să voteze în bloc toate prostiile lui Mircea Hava, iar vechilor consilieri PNL le este interzis să facă delict de opinie sau să colaboreze cu opoziția.

De când a plecat Mircea Hava din Primărie, nimeni nu mai ascultă de nimeni. Toată instituția este împărțită în două tabere care se sabotează reciproc, una a lui Paul Voicu, alta a lui Gabriel Pleșa. De fapt, singurul lucru pe care-l sabotează cu adevărat sunt albaiulienii.

Unde este dezvoltarea din comunicatul PNL Alba când tot orașul este înecat de gunoaie din cauză că operatorul nu mai vrea să le colecteze deșeurile de pe străzi de mai bine de 3 zile?!

Unde este dezvoltarea, când mii de oameni stau la cozi pentru un loc de parcare sau când operatorul de apă inundă albaiulienii ori le dă apă ruginită la robinete?!

Unde este dezvoltarea, când toate proiectele importante pe PNDL 2 au fost sabotate de primarul și cei doi viceiresponsabili ai lui, cu urmări foarte grave asupra învățământului local.

Cei doi viceiresponsabili s-au remarcat prin două lucruri de când se fac că administrează Alba Iulia:

  1. Dezastru total în gestionarea problemelor apărute în proiectele finanțate din bani de la Guvern;
  2. Frica permanentă de a se întâlni cu oamenii față-n față și de a le asculta nevoile.

Cu o astfel de abordare nu se poate face administrație și nici nu se poate asigura bunăstare. De aceea, suntem nevoiți să acționăm ferm și să-i revocăm din funcție pe cei doi viceiresponsabili Paul Voicu și Gabriel Pleșa. Suntem hotărâți să mergem până la capăt pentru a-i opri pe acești teroriști de administrație să detoneze complet Alba Iulia!

Venim să punem în loc un program de dezvoltare al orașului bazat pe facilități fiscale pentru firme, taxe locale mai mici, creșterea numărului de locuri de parcare, asigurarea calitătății serviciilor publice locale, creșterea burselor pentru elevi și asfaltarea și racordarea tuturor străzilor din oraș la utilități publice.

Bogdan Medrea

Liderul de grup al consilierilor locali ai Partidului Social Democrat din Consiliul local al municipiului Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2019

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...