Politica, Stiri

Bogdan Lazăr, consilier ALDE Alba Iulia: ”Noi investiții nu facem, dar împrumuturi luăm de și nepoții noștri plătesc datoria în continuare”

Vineri, 24 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul local ALDE Alba Iulia, Bogdan Lazăr și-a arătat public nemulțumirea fața de decizia Primăriei Alba Iulia care intenționează să împrumute 50 de milioane de lei.

”Noi plătim datorie publică, dobânzi și comisioane, anul acesta, 5 milioane 600 mii lei. Și noi plătim acestea iar acum vrem să mai luăm un credit. Păi în ritmul ăsta ce facem? Dacă Primăria nu are un plan de investiții, de dezvoltare pe termen lung, nu poți să stai an de an, să ceri de la Guvern, dați-mi bani, dați-mi bani. În opinia mea nu e o soluție. Primăria ar trebui să se trezească repede la realitate, sau viitorul primar ar trebui să se trezească la realitate, și să spună: trebuie să facem niște investiții. Noi investiții nu facem, dar împrumuturi luăm de și nepoții noștri plătesc datoria în continuare.” a declarat Bogdan Lazăr.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...