Actualitate, Evenimente

Blaj:Bogățiile toamnei – duminică, 21 septembrie

Cea de a XIV- a ediție a manifestării « Bogățiile toamnei la Blaj » se desfășoară duminică 21 septembrie cu începere de la ora 10.00 în Piața Mare Agroalimentară a orașului.
«Respectăm tradiția din fiecare an de a onora truda legumicultorilor din zona Târnavelor. Răsplatim munca, perseverența și, de ce nu, chiar stăruința cu care aceștia oferă an de an în piețele blăjene produse de foarte bună calitate » a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.
Producătorii agricoli de pe Valea Târnavelor vor avea ocazia să își expună cele mai aspectuoase produse din recolta anului 2014 pe standurile ce vor fi amenajate special pentru această ocazie
Piaţa va fi plină de producători agricoli care işi vor expune roadele pământului iar 36 dintre aceştia vor participa şi la concursul de standuri organizat ca în fiecare an de Primăria şi Consiliul Local Blaj.
Pentru truda lor de un an dar şi pentru a-i încuraja să cultive în continuare pământul, aducând în pieţele blăjene produse ecologice, producătorii agricoli vor fi recompensaţi de Primăria şi Consiliul Local Blaj cu diplome şi premii în bani (intre 800 lei – premiul I si 100 lei – menţiunea).
Marele premiu va fi decis ținând cont atât de expoziția propriu zisă a fiecărui agricultor dar și de frecvența cu care iși comercializează produsele la piețele din Blaj sau de suprafața cultivată. În concurs s-au înscris 44 de producători agricoli din Blaj și din localitățile învecinate: Tiur, Petrisat, Manarade, Valea Lungă, Bucerdea Grânoasă, Lunca Târnavei etc.
Primăria Municipiului Blaj a pregătit pentru această sărbătoare și un program de muzică populară care va începe la ora 10.30, imediat dupa decernarea premiilor. Pe scena amplasată în aer liber vor susține un recital artistii Ansamblului Folcloric al judetului Alba Condus de dirijorul Alexandru Pal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...