Anunturi Publice

Blaj – Vaccinări împotriva SARS-COV-2, cu serul Pfizer, în acest weekend, la Tiur, Mănărade și Petrisat

albaalba

În acest weekend vor fi reluate acțiunile de tip „maraton de vaccinare” cu serul Pfizer în localitățile aparținătoare municipiului Blaj (Tiur, Mănărade și Petrisat), destinate în special persoanelor care s-au imunizat cu prima doză în aceste localități, în urmă cu trei săptămâni.

Pot însă participa și toți cei care doresc să se imunizeze cu prima doză de vaccin Pfizer, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate. Minorii care au împlinit vârsta de 12 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal. De asemenea, persoanele care trebuie să efectueze rapelul pot alege și alte centre de vaccinare pentru efectuarea acestuia.

Vaccinările din cele trei localități aparținătoare municipiului Blaj vor avea loc după următorul program:

– vineri, 11 iunie, între orele 11:00 și 18:00, la Căminul Cultural Tiur;

– sâmbătă, 12 iunie, între orele 11:00 și 16:00, la Căminul Cultural Mănărade;

– duminică, 13 iunie, între orele 15:00 și 19:00, la Căminul Cultural Petrisat. 

În urmă cu trei săptămâni, 213 persoane s-au vaccinat în cadrul evenimentelor de tip „maraton de vaccinare”, cu serul Pfizer, organizate  la Tiur, Mănărade și Petrisat. La Tiur s-au vaccinat 75 de persoane, la Mănărade au fost vaccinate 78 de persoane, iar la Petrisat au fost imunizate 60 de persoane.

Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 în cele trei localități aparținătoare este organizată de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj.

Vă reamintim, la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” Blaj, centru de vaccinare împotriva SARS-COV-2, persoanele care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer o pot face fără programare, zilnic între orele 08:00 – 20:00. Numărul de telefon al centrului de vaccinare de la Blaj este 0712-010.365. 

Autoritățile blăjene invită locuitorii să se vaccineze pentru a crește gradul de imunizare a populației împotriva SARS-COV-2 la nivelul comunității, vaccinarea fiind singura cale de revenire la normalitate.

The post Blaj – Vaccinări împotriva SARS-COV-2, cu serul Pfizer, în acest weekend, la Tiur, Mănărade și Petrisat appeared first on albapesurse.

În acest weekend vor fi reluate acțiunile de tip „maraton de vaccinare” cu serul Pfizer în localitățile aparținătoare municipiului Blaj (Tiur, Mănărade…
The post Blaj – Vaccinări împotriva SARS-COV-2, cu serul Pfizer, în acest weekend, la Tiur, Mănărade și Petrisat appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...