Anunturi Publice

Blaj: Un nou pas pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire clădire bibliotecă”

publicpublic

Primăria Blaj a inițiat procedura de achiziție prin licitație publică a serviciilor de asistență tehnică din partea diriginților de șantier pentru obiectivul de investiții “Construire clădire bibliotecă”, parte componentă a proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației în municipiul Blaj”.

Scopul contractului de asistență tehnică din partea diriginților de șantier este de a oferi beneficiarului garanția că executantul căruia i-a fost atribuit contractul de lucrări își va îndeplini toate responsabilitățile asumate prin contract și că va respecta prevederile legale, reglementările tehnice, proiectul tehnic și caietele de sarcini.

Data limită pentru primirea ofertelor este 2 martie.

The post Blaj: Un nou pas pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire clădire bibliotecă” appeared first on albapesurse.

Primăria Blaj a inițiat procedura de achiziție prin licitație publică a serviciilor de asistență tehnică din partea diriginților de șantier pentru obiectivul…
The post Blaj: Un nou pas pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire clădire bibliotecă” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...