Locale, Stiri, Stiri Blaj

Blaj – Trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat

La data de 28 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, toți din Blaj, ca și persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte furt, sesizat poliției în perioada 19 februarie – 22 aprilie 2020.

Se pare că, în noaptea de 18/19 februarie, doi dintre ei, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Blaj și ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

În noaptea de 21/22 aprilie, unul dintre tinerii care a participat la primul furt, împreună cu un altul, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi deplasat, cu un autoturism, în localitatea Crăciunelul de Jos unde ar fi pătruns, prin efracție, în două case nelocuite și ar fi sustras aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii și scule, în valoare totală de 7.300 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate de polițiști au reușit să recupereze, în proporție de 75 %, bunurile sustrase.

Cei 3 tineri vor fi prezentați în cursul zilei de azi, 29 aprilie, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...