Actualitate, Stiri

Blaj: Sărbătoarea Mierii are loc anul acesta în 27-28 martie

tsarbatoarea_mierii_2013Cel mai mare târg apicol din România, ce are loc anual la Blaj, se va desfașura anul acesta în perioada 27-28 martie. Organizatorii manifestării sunt pentru al șaptelea an consecutiv : Apidava, Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba.

« Suntem deosebit de încantati să oferim atât expozanților cât și vizitatorilor sau pasionaților de apicultură câteva surprize importante cu privire la desfașurarea evenimentului din acest an. Comunicarea mult mai agresivă în mediul online, invitați din țări reprezentate în premieră la târgul nostru ar fi doar câteva din noutațile cu care pornim la drum », declară Victor Mateș, managerul Apidava și inițiatorul acestei manifestari.

Organizatorii « Sărbătorii Mierii » promit pentru ediția din acest o schimbare la față substanțială a întregului eveniment. « Ne-am dorit încă de anul trecut să mutăm locația acestui târg într-o zonă care în mod tradițional se organizau astfel de manifestări. Tocmai de aceea ediția de anul acesta va avea loc în Piața 1848. Cu sigurantă vom fi pregătiți să facem față unei ediții de tranziție către o nouă locație, spunem noi, mult mai ofertantă din punct de vedere al expunerii », declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Anul trecut« Sărbătoarea mierii » a găzduit 150 de expozanţi, producători externi, comercianți de produse apicole dar și de utilaje din 12 țări .

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...