Actualitate

Blaj: Polițiștii caută o fată de 12 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

 12 Vizualizări

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 1 februarie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați de către o femeie din Blaj, cu privire la faptul că, în seara zilei de 31 ianuarie 2023, fiica sa, Hampu Nicoleta Damaris, de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente:

cm înălțime
corpolență atletică
păr lung, negru
ochi negri
față ovală

La data plecării purta colanți negri, top negru cu bandă elastică de culoare verde neon, cu inscripția „Team Mickey”, geacă neagră, din fâș, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră cu talpa albă.

Polițiștii desfășoară cercetări, în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

The post Blaj: Polițiștii caută o fată de 12 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors appeared first on albapesurse. 12 Vizualizări Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. La data de 1 februarie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii
The post Blaj: Polițiștii caută o fată de 12 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 februarie 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...