Actualitate

Blaj: Petrecerea unei sărbătorite nu a mai fost tolerată de vecini

amendaJandarmeria Alba atrage atenţia că petrecerile cu caracter privat pot atrage răspunderea contravenţională a organizatorilor.

Jandarmii din Blaj au intervenit în urma unui chef prelungit.

Petrecerea organizată de Iuliana L. (28 de ani) pentru a-şi sărbători ziua de naştere nu a mai fost tolerată de vecini.

Jandarmii au intervenit prompt, au restabilit liniştea, iar sărbătorita a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte reamintim cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă  se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei.

De asemenea, atragem atenţia că organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.„, a declarat Maior JURCOVEŢ COSMIN – Ofiţer Sp. Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...