Locale, Stiri, Stiri Blaj

Blaj – Patru tineri au fost reținuți de polițiști după ce au furat cutia milei și alte obiecte dintr-o biserică

La data de 26 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, toți din Blaj, ca și persoane bănuite de săvârșirea unui furt, sesizat poliției în dimineața zilei de 26 aprilie 2020, de către reprezentantul unui lăcaș de cult din Blaj.

Se pare că, în noaptea de 25/26 aprilie 2020, cei 4 tineri ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei bisericii și ar fi sustras cutia milei, un cuțit și alte mici obiecte bisericești dar și geamul din termopan pe care l-au demontat pentru a pătrunde în interior.

În cursul zilei de marți, 28 aprilie 2020, cei 4 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii i-au sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, privind restricțiile de circulație a persoanelor, în condițiile stării de urgență.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...