Locale, Stiri, Stiri Blaj

Blaj – Bărbat reținut de polițiști după ce a furat țigări, băutură și sume de bani din trei magazine și un local

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat din Blaj care este bănuit de mai multe furturi din incinta unor societăți comerciale din municipiu, în care ar fi pătruns prin efracție. A fost reținut și va fi prezentat în fața procurorilor.

La data de 13 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea a 4 furturi din societăți comerciale din Alba Iulia.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în perioada 21.03.2020 – 12.05.2020, ar fi pătruns, prin efracție, în 3 magazine alimentare și într-un local public, de unde ar fi sustras țigări, băutură și sume de bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.200 de lei.

În cursul zilei de azi, 14 mai, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tânărul este cercetat și de polițiștii din Blaj, sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru infracțiuni similare, săvârșite pe raza municipiului Blaj.

Informații de background:

La data de 12 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, sprijiniți de polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia, l-au identificat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 aprilie 2020, tânărul ar fi pătruns în incinta unei farmacii, prin forțarea ușii de acces, cu scopul de a sustrage bunuri însă nu ar fi sustras nimic după care și-ar fi continuat activitatea infracțională și ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin de unde ar fi sustras un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.600 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...