Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Bistra – Dosar penal pentru un bărbat care a încălcat măsurile prevăzute în ordinul de protecţie emis de judecător

Luni, 15 aprilie, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat din comuna Bistra, cu privire la faptul că fiul său a încălcat obligațiile ordinului de protecţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în jurul orelor 17,00, fiul reclamantului, în vârstă de 34 de ani, s-a dus la locuinţa părinţilor săi, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni, la data de 03.04.2019, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuința şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său.

Ordinul de protecţie a fost emis ca urmare a faptului că, în ultima perioadă de timp, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat şi ameninţat, în mod repetat părinţii, motiv pentru care, la începutul lunii aprilie 2019, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin provizoriu de protecţie.

Faţă de bărbat a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecţie”, faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...