Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Biroul Politic Județean al PNL Alba l-a desemnat pe Paul Voicu drept candidatul partidului la primăria Alba Iulia!

Sâmbătă, 13 iunie, Biroul Politic Județean al PNL Alba l-a desemnat în unanimitate pe Paul Voicu pentru a fi candidatul partidului la primăria Alba Iulia. Procedura presupune că această candidatură trebuie să fie validată și de Biroul Politic Național al PNL.

Printre alții la ședință au participat Mircea Hava (președinte), Ion Dumitrel și Simion Crețu (vicepreședinți) și Marius Hategan, secretarul general.

„Este un gest politic care confirmă că Alba Iulia poate și trebuie să rămână în zona administrației publice profesioniste. Sunt și voi rămâne același om al faptelor, cu proiecte pe masă și fără vorbe goale.

Un inginer pentru care administrația înseamnă rezultate și probleme rezolvate. Lucrurile sunt simple: nu voi vorbi niciodată despre ce nu pot face alții, ci doar despre ce putem noi, iar așteptările mele vor coincide mereu cu ale albaiulienilor si ale echipei PNL. Le mulțumesc colegiilor mei pentru încredere, și le garantez albaiulienilor ca voi avea un reper în performanțele de până acum ale administrației Hava”, a declarat Paul Voicu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iunie 2020

About Author

Redactiealba


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...