Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Bilanțul IPJ Alba cu ocazia minivacanței de Anul Nou

Între 29 decembrie 2018 și 2 ianuarie 2019, peste 150 de poliţiştii din judeţul Alba și-au îndeplinit zilnic atribuțiile de serviciu. În intervalul menționat mai sus, oamenii legii au utilizat, în medie, 70 de autospeciale, din care 11 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Poliţiştii din Alba au constatat 61 de infracţiuni şi au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.570 lei, din care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 198 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Cu această ocazie au fost reţinute 18 permise de conducere, din care 7 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a limitei legale de viteză.

În urma activităţilor de combatere a activităţilor de comercializare ilicită a articolelor pirotehnice, poliţiştii au constatat 7 infracțiuni de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

În plus, poliţiştii au depistat două persoane care erau urmărite la nivel naţional.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 ianuarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...