Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Bilanțul furtunilor care au răvășit sâmbătă județul Alba

Sâmbătă, 27 aprilie, ca urmare a fenomenelor meteo periculoase care au avut loc în județul Alba (furtuni), mai mulți copaci au fost rupți de vânt și au căzut pe fire de electricitate și pe carosabil, blocând temporar circulația rutieră.

Astfel, pe raza comunei Poiana Vadului (DJ 750B) s-a circulat pe un sens, în comuna Albac (DN75) au fost probleme, dar s-au remediat, deasemenea în comuna Horea (DN1R) au fost probleme, dar s-au remediat.
În zonele afectate a intervenit personal de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica.
Pe raza localității Vingard, comuna Șpring, un stâlp din lemn a fost rupt de vânt și a căzut pe acoperișul unei case, fiind necesară intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica.
În municipiul Sebeș, acoperișul unui post TRAFO a căzut pe o anexă gospodărească, și în acest caz intervenind Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica. Tot în municipiul Sebeș un copac a căzut pe firele de electricitate, care au făcut flamă, fiind risc de producere a unui incendiu, intervenția promptă a Gărzii de intervenție Sebeș și a Electrica remediind situația.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...