Locale, Stiri Sebes

Bilanțul debutului campaniei de vaccinare anti COVID-19 de la Sebeș!

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu data de 18.01.2021, la nivelul Municipiului Sebeș, a început campania de vaccinare a populației împotriva Covid-19, la centrul de vaccinare situat în Sebeș, Aleea Lac, nr.12. Acesta a fost amenajat în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din subordinea Direcției de Asistență Socială Sebeș.

În prima zi au fost imunizate 60 de persoane (capacitatea zilnică maximă), activitatea derulându-se fără incidente, fără pierderi de doze vaccin, fără reacții adverse post-vaccinale indezirabile.

Vă informăm că pentru etapa a II-a de vaccinare este eligibilă populația cu grad de risc formată din adulți cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate, precum și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie/esențiale.

Programarea se poate face prin angajator, pentru lucrătorii din domeniile cheie/ esențiale, iar persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste această vârstă se pot programa la vaccinare împotriva COVID-19 utilizând oricare dintre următoarele modalități: prin medicii de familie, individual – prin contul unui apărținător, prin call center-ul organizat  la direcțiile de sănătate publică (telefon: 0214144425), prin structurile de asistență socială de la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Recomandăm persoanelor peste 65 de ani și persoanelor sub 65 de ani cu boli cronice să consulte medicul de familie în vederea programării la vaccinare și pentru a primi informațiile medicale de specialitate privind imunizarea.

Activitatea în cadrul centrului de vaccinare va continua zilnic, de luni până duminică, între orele  08:00-20:00, conform programărilor din platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/

Date de contact:

Adresa: SEBEȘ, ALEEA LAC, NR. 12, JUD. ALBA

E-mail: office@spas-sebes.ro

Puteți solicita informații suplimentare la numerele de telefon: 0258730611 și 0258731007.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 ianuarie 2021

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...