Actualitate, Stiri

Bilanţul Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Doar 38 de persoane au fost selectate pentru angajare

bursa locurilor de muncaBursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi, a adus în faţa persoanelor din Alba aflate în căutarea unui job, o ofertă care a constat în aproape 360 de posturi. Din numărul total de participanţi, doar 38 de persoane au fost selectate de către angajatori în vederea încadrării în muncă.

Potrivit datelor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, au fost contactaţi pentru a lua parte la bursă 97 de angajatori, din care s-au prezentat 25, cu o ofertă de 357 de locuri de muncă vacante.

Încă de la deschiderea bursei, sute de oameni din judeţ s-au prezentat la întâlnirea cu angajatorii în speranţa că îşi vor găsi de lucru. În total, 396 de locuitori din Alba au trecut pe la standurile firmelor participante, dar doar 38 au fost selectate pentru angajare.

Din ofertă au făcut parte 50 de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare şi 80 pentru muncitori necalificaţi.

Persoanele fără studii superioare au avut la dispoziţie posturi de: strungar, rectificator, frezor CNC, programator CNC, lăcătuş montator, îngrijitor clădiri, lăcătuş întreţinere, electrician, muncitor necalificat, secretară, bucătar, barman, ospătar, vânzător, lucrător comercial, agent asigurări, consultant asigurări, confecţioner încălţăminte, cusător din piele şi înlocuitori, cusător marochiner, cameristă, ajutor bucătar, organizator, dulgher, finisor, zidar, funcţionar birou calitate, specialist în achiziţii, ceramist.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost disponibile locuri de muncă în profesiile: consultant financiar, coordonator compartiment, inginer planificare, inginer calitate verificarea materialelor, inginer calitate verificări acustice, inginer administrator sisteme informatice, specialist în domeniul calităţii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...