Diverse

Bicicletele pentru copii de la Erfi.ro, un mijloc excelent de relaxare pentru cei mici

Copiii sunt plini de energie, iar acest lucru nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Pentru a-si consuma energia de care dispun zilnic, acestia au nevoie de o serie de instrumente care sa le permita sa o consume intr-un mod cat mai constructiv cu putinta. Bicicletele reprezinta instrumentele perfecte in acest sens din pricina faptului ca acestea sunt o sursa de distractie nemarginita dar si o veritabila activitate menita sa le mentina sanatatea corporala a celor mici.
Multi parinti insa, intampina adevarate dificultati atunci cand sunt pusi in situatia de a alege o bicicleta din cateva sute de modele disponibile in magazinele de profil. Dificultatea alegerii reiese din faptul ca la ora actuala bicicletele sunt extrem de complexe, mult mai complexe decat cele la care aveam noi acces in trecut. Exista insa cateva lucruri importante pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand achizitionam o bicicleta pentru copii,lucru despre care ne va spune Erfi.ro, unul dintre cele mai importante magazine online cu biciclete pentru copii de la noi din tara.
Cadrul este unul dintre lucrurile cu adevarat importante la o bicicleta pentru copii. Astfel, in acest caz este recomandat ca acesta sa nu depaseasca 13 sau 14 inch, dand astfel posibilitatea celui mic de a atinge in orice moment solul cu picoarele. Dac acesta nu reuseste sa atinga solul, este foarte probabil ca acesta sa cada si sa se raneasca.
Sistemul de franare al unei biciclete pentru copii este de doua feluri. Primul sistem este cel de tip torpedo, adica frana se actioneaa cand cel mic pedaleaza in spate, si respectiv cea cu actionare manuala. Daca cel mic nu dispune de o forta suficienta pentru a actiona frana manuala, sistemul de franare de tip torpedo reprezinta o varianta excelenta.

Biciclete copii – Erfi.ro

Pedalele bicicletei trebuie sa fie cat mai late astfel incat sa nu existe posibilitatea ca piciorul celui mic sa alunece de pe suprafata acesteia. Simultan insa este recomandat ca suprafata acestora sa dispuna de un material cat ma iaderent posibil din acelasi motiv.
Protectiile desi sunt considerate de catre multi parinti mofturi, in esenta ele sunt indispensabile, mai ales pana in momentul in care cel mic invata sa circule de unul singur pe bicicleta fara ajutorul rotilor suplimentare. Aveti insa in vedere achizitionarea unui set complet de protectii insa, asiguratio-va ca cumva genunchierele sa nu ii permita mobilitatea de care are nevoie atunci cand pedaleaza.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 mai 2015

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...