Evenimente

Biblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

albaalba

Începând cu luna februarie a anului 2021, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la cererea beneficiarilor, au adus în atenția publică un nou proiect denumit 3.30 Biblioterapia. Pe lângă comunicarea publică a colecției de carte de specialitate, proiectul are în vedere furnizarea de informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. În acest scop, psihoterapeutul Cosmin Bara coordonează implementarea lunară a proiectului, prin dezbaterea online a unor teme de interes general.

Activitatea din luna august va avea loc în data de 24 august 2021, la ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui atelier transmis live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă de psihoterapeutul Cosmin Bara pentru luna august este „Despre atingerea potențialului propriu” și are ca motto îndemnul „Devino genial!”. Evenimentul va mai găzdui și prezentarea câtorva cărți de specialitate care să susțină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului. Cărțile fac parte din colecția de carte de psihologie a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pot fi împrumutate pentru studiu de către abonații bibliotecii.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba iar pe perioada stării de alertă generată de pandemia Covid-19, proiectul se va desfășura online, urmând ca după stoparea pandemiei aceste întâlniri să se desfășoare cu public. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

The post Biblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 august 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...