Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Foto

Beniamin Teodosiu, președinte USR Alba:”Strada Siretului, cartier Maieri sau mica Veneție din Alba Iulia când este o ploaie mai zdravănă”

Marți, 23 iunie, președintele USR Alba, Beniamin Teodosiu a postat pe pagina sa de Facebook despre situația în care se află strada Siretului din Alba Iulia care este inundată după orice ploaie mai mare.

”Strada Siretului, cartier Maieri sau mica Veneție din Alba Iulia când este o ploaie mai zdravănă.
Problema principala este reabilitarea defectuoasă a sistemului de canalizare de acum 8-9 ani, pur și simplu canalizarea nu face fața și la apa pluvială, in schimb suntem taxați lunar pentru colectarea acestor ape.

S-au făcut sesizări către compania APA CTTA, insa cu nici un rezultat de atâția ani, in schimb compania își permite bonusuri de performanța substanțiale an de an pentru managementul performant, adăpostind o gașca de politruci prin consiliul de administrație și managementul acestei instituții care se afla in subordinea directa a Consiliului Județean Alba!

“Să ne rugam la Dumnezeu să nu mai ploaie.” – a fost răspunsul dat de un reprezentat al societății de apă dat localnicilor de pe strada Siretului când a fost abordat pentru a rezolva problema!” a scris Beniamin Teodosiu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iunie 2020

About Author

Redactiealba


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...