Actualitate, Cultura, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

BebeBiblioteca, atelier de parenting la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Parentingul este un termen preluat din limba engleză ce definește un curent de educație familială ce se realizează prin dobândirea unor abilități care să le permită părinților să-și educe proprii copii într-un mod asumat, conștient și informat sau, cu alte cuvinte, este ceea ce numeau părinții și bunicii noștri „educația celor șapte ani de acasă”, absolut necesară pentru formarea unui viitor adult. Având în vedere că în ultimii ani, întrebări de genul „Oare îmi fac bine treaba de părinte?” sau „Oare sunt suficient de atent la nevoile copilului meu?” sunt doar câteva dintre cele pe care și le pun tot mai mulți părinți, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vine în sprijinul lor aducând la un loc, într-un spațiu al cunoașterii și al cărții, părinți dornici să discute problemele cu care se confruntă și să găsească o rezolvare la acestea împreună cu psihologul Adina Drimbe și răsfoind cărți de specialitate puse la dispoziție de personalul bibliotecii.

Prin urmare luni, 16 septembrie 2019, începând cu orele 17:00, psihologul Adina Drimbe va fi din nou la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba unde tema abordată de această data va fi Bullyng-ul. Suferința nerostită a copiilor noștri. Cei prezenți la întâlnire vor face schimburi de sfaturi utile și vor discuta liber pe marginea temei propuse. Având în vedere că bullyng-ul afectează și procesul de învățare al copilului sunt invitați alături de părinți și cadrele didactice preocupate de acest fenomen. Întâlnirea se va încheia cu recomandări de lectură pe marginea temei abordate, cărțile recomandate putând fi împrumutate gratuit de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Organizatorii sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar activitatea face parte din programul 1.USERS, proiectul 1.14 BebeBiblioteca și este parte integrantă a proiectului managerial al bibliotecii pentru perioada 2017-2020.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 septembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...