Actualitate

Băutura bat-o vina!

La finalul săptămânii trecute poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliție Rurală Galda de Jos, au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, ocazie cu care au efectuat testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto implicaţi în eveniment.
În cazul conducătorului auto M.D, de 42 de ani, din comuna Mogoş, aparatul a indicat un test de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i s-au recoltate monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infraţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“.
Tot în week-end-ul ce a trecut Poliţiei oraşului Abrud au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, ce a avut loc pe raza comunei Ciuruleasa.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat, pentru unul dintre aceştia, respectiv Nicolae M., de 67 de ani, din judeţul Hunedoara, valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Abrud, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Faţă de Nicolae M., se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...