Actualitate

Băuţi bine doi sebeşeni au exersat pentru Vocea României

Doi bărbaţi din Sebeş au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi deoarece au deranjat liniştea locatarilor unui imobil situat în cartierul M. Kogălniceanu din localitate. Se aflau în avansată stare de ebrietate şi cântau deoarece, conform propriilor spuse, ar fi exersat “ pentru a participa la concursul <>”.
În urma unei sesizări la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă marţi, 7 iulie a.c., în jurul orei 00.10, în cartierul M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi, în faţa blocului 154, a identificat doi bărbaţi care cântau şi deranjau locatarii din imediata vecinătate. Cei doi au fost identificaţi ca fiind D.T. ( 23 de ani ) şi E.C. ( 35 de ani ), au fost atenţionaţi verbal şi li s-a făcut recomandarea să înceteze manifestările zgomotoase deoarece, în caz contrar, măsurile luate împotriva lor vor fi mai drastice. Deşi au spus că se vor conforma recomandărilor primite, la scurt timp au început din nou să cânte, fapt care a determinat reîntoarcerea echipajului de jandarmerie. În încercarea de a beneficia din nou de înţelegerea jandarmilor, au făcut inclusiv glume, justificându-şi comportamentul antisocial prin aceea că ar fi exersat pentru a participa la concursul “ Vocea României” . Nu le-a fost de folos deoarece de data aceasta au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 lei.
Reamintim că, pentru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa de zi cu zi cât şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării în condiţii normale a activităţilor cotidiene, locatarii ansamblurilor de locuit au obligaţia de a-şi respecta vecinii şi a dovadă de un comportament civic şi moral responsabil. Atenţionăm asupra faptului că rumoarea provocată de grupurile de tineri care staţionează în imediata apropiere a spaţiilor de locuit nu de puţine ori a dus la apariţia unor situaţii conflictuale, uneori chiar de natură penală, sancţionabile cu închisoarea. Pentru evitarea unor astfel de cazuri le indicăm acestora ca, pentru petrecerea timpului liber, să apeleze la spaţiile de divertisment special destinate ( localuri, terase, etc.). Totodată, facem apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi să coopereze cu forţele de ordine care acţionează la faţa locului, în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...