Actualitate

Bătaie între soţ şi amant la Petreşti

Un scandal între soţul şi presupusul amant al unei femei din Petreşti – Sebeş a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. Unul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei , iar celălalt riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Bănuind că soţia că ar avea o relaţie extraconjugală cu un vechi prieten, I.B. ( 21 de ani) i-a pus în vedere acesteia să aleagă între el şi presupusul amant. Se pare că femeia i-ar fi transmis solicitarea soţului celui cu care este bănuită că ar avea o relaţie amoroasă, iar acesta – M.F. ( 31 de ani) – i-ar fi promis că va lua măsuri. Drept urmare, în seara zilei de luni, 20 octombrie, înarmat cu un cuţit, l-a aşteptat pe soţ, a provocat un scandal într-un loc public şi l-a ameninţat că dacă nu va accepta „ realitatea ” şi nu-şi va reprimi soţia acasă îl va bate şi-l va tăia cu cuţitul. Cunoscând firea violentă a prietenului său – care de fapt i-a şi adus antecedente penale – M.F. se pare că s-ar fi speriat şi l-a lovit de mai multe ori cu un par găsit în apropiere. Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor fapte mult mai grave. Extrem de nervos, cel care a provocat scandalul – M.F. (31 de ani) – a refuzat iniţial orice cooperare cu echipajul de jandarmerie, a continuat să profereze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, fiind în cele din urmă calmat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei. Pentru că a luat parte la scandal şi soţul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.
Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, document care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...