Actualitate, INSPECTORUL PMAB, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Bătaia de joc a celor de la Drumuri Naționale Alba (SDN Alba) nu are limite!

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, mergând pe drumul dintre Sebeș și Alba Iulia am observat o echipă de la Drumuri Naționale care plomba șoseaua. În prima fază am rămas plăcut mirat de acest gest, cum că în sfârșit se plombează. Dar când vezi cum se plombează, îți vine să îți pui mâinile în cap. Parcă au pus balegă pe drum (scuzați expresia)!


Am oprit să fac câteva poze la acest minunat asfalt care, după cum vedeți în poze, nici măcar nu e tasat, ci e pus în groapile din drum, sperând că mașinile care îl calcă să îl taseze. Probabil aceasta este noua tehnica de plombare impusa de guvern sau de ununiunea europeana.!?!


Am ales să întorc și să mă duc până la cei care asfaltează, iar mirarea mea a fost și mai mare când am văzut că o groapă era asfaltată, una nu. Adică asfaltează după bunul plac. Se vede în filmare foarte clar, cam pe același traseu, o groapă unde se pune mixtură asfaltică în groapă și la câțiva metri distanță mixtura asfaltică nu este în groapă. Tiparul se repetă și la următoarele gropi.


Pe același drum am văzut că spărgeau mixura asfaltica care trebuia pusa un gropi cu un târnăcop. Ăsta e hal de asfaltare plombare ?


Părerea mea e foarte simplă, mai exact că cei de la Drumuri Naționale Alba își bat joc de plombarea drumului dintre Sebeș și Alba Iulia. Partea rea e că acest drum care este plombat cu cine știe câți bani, e platit din bani publici , iar acești oameni care asfaltează sunt plătiți tot din bugetul statului. Nu spunem că din banii noștri, spunem că din bugetul statului la care noi, cei care conducem automobile, contribuim prin diferite taxe.


În urma acestei situații inadmisibile cerem public demisia directorului de la Drumuri Naționale care are în administrare drumul dintre Sebeș și Alba Iulia.Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 ianuarie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...