Sport, Stiri

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia se încălzesc pentru Final Four cu o nouă victorie în campionatul intern

04.Veşti bune înaintea începerii turneului Final Four din Liga Europei Centrale la baschet feminin. CSU Alba Iulia a câştigat pe teren propriu în faţa CSM Satu Mare: scor final 99-49 (19-4, 30-21, 23-18, 27-6), într-o partidă care a contat pentru etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale.

CSU îşi consolidează astfel poziţia secundă în clasament, strângând 22 de victorii şi doar 2 înfrângeri (în faţa ICIM Arad). Sătmărencele rămân pe locul 7, cu o statistică de 12-12 din 24 de meciuri disputate.

Statistica meciului pentru CSU Alba Iulia:
Sasa Cadjo – 19 puncte, 4 recuperări şi 6 pase decisive
Tiffany Brown – 17 puncte, 4 recuperări şi 5 pase decisive
Alexandra Uiuiu – 15 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive
Breanna Salley – 13 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive
Chastity Reed – 12 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive
Annemarie Părău – 8 puncte, 5 recuperări şi 5 pase decisive
Ildiko Nagy – 5 puncte şi 3 recuperări
Khadijah Whittington – 4 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive
Larisa Toma – 4 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă
Marina Mandic – 2 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive.

După meci, Annemarie Părău, fundaş CSU Alba Iulia, a declarat: „Pentru mine nu a fost un joc foarte uşor, este întotdeauna greu să joci împotriva fostei tale echipe, dar important e că am câştigat, rezultatul contează. Astăzi am început foarte agresiv, ne-am apărat bine şi am alergat pe contraatac şi cred că asta a făcut diferenţa”.

La rândul său, Sasa Cadjo, extremă CSU Alba Iulia, a precizat: „În primul rând vreau să le mulţumesc suporterilor care ne-au încurajat din nou pe tot parcursul meciului. A fost un meci bun de pregătire pentru Final Four-ul din Liga Europei Centrale care urmează la sfârşitul săptămânii, mă bucur că am jucat bine şi am câştigat fără probleme”.

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: „Mă aşteptam la un meci mai dificil astăzi, dar având în vedere că echipa adversă a venit direct pe de drum, nu a mai avut forţa de a lupta cu noi. Cu toate acestea s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe şi am câştigat fără probleme. Am încercat de asemenea unele lucruri noi în privinţa apărării zonă, dar şi pe atac în ceea ce priveşte circulaţia mingii pentru meciurile din Europa de sâmbătă şi duminică”.

Turneul Final Foru din Liga Europei Centrale va avea loc la Alba Iulia în perioada 15-16 martie 2014.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...