Actualitate, Sport, Stiri

BASCHET FEMININ: A 11-a victorie consecutivă pentru CSU Alba Iulia

Alba Iulia. Echipa de baschet antrenată de sârbul Miroslav Popov a înregistrat o nouă victorie, calificându-se în turneul final al Cupei României. Miercuri, 3 noiembrie 2014, albaiuliencele s-au impus acasă cu scorul de 93-65 (26-19, 28-16, 16-13, 23-17) în faţa celor de la CSM Satu Mare, în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. Cu scorul general de 180-145 după cele două manşe, trupa lui Popov merge în Final Four alături de ICIM Arad, CSBT Alexandria și Sepsi Sf. Gheorghe.

A fost cea de-a treia victorie din sezon pentru CSU Alba Iulia în fața jucătoarelor CSM-ului din Satu Mare (o reuşită în campionat, două în sferturile cupei).

Trebuie să remarcăm reuşita celor doi antrenori ai echipei CSU Alba Iulia, Miroslav Popov și George Lăncrănjan, care au ajuns la cea de-a 11-a victorie consecutivă: 6 în campionat, 3 în Liga Europei Centrale și 2 în Cupa României.

Ultimule dispute ale jucătoarelor de la CSU Alba Iulia vor avea loc în deplasare: în 6 decembrie 2014, la Phoenix Galați, respectiv, 12 decembrie 2014, cu Olimpia Braşov.

Echipele din Final Four (CSU Alba Iulia, ICIM Arad, CSBT Alexandria și Sepsi Sf. Gheorghe) vor lupta pentru trofeul Cupa României 2014/2015 în perioada 6-7 martie, într-o locație care va fii cunoscută la începutul anului viitor.

Statistică CSU Alba Iulia: Wumi Agunbiade – 22 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, Milica Deura – 18 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive, Jessica Kuster – 15 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, L’Oreal Price – 12 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Marta Fodor – 12 puncte și 3 recuperări, Larisa Toma – 8 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Valencia McFarland – 4 puncte, 3 recuperări și 10 pase decisive, Dora Ardelean – 2 puncte, o recuperare și 3 pase decisive și Mihaela Gherman – o recuperare.

După meci, antrenorul Miroslav Popov a declarat: „Este importantă calificarea în Final Four pentru club, pentru Alba Iulia. Fetele au arătat astăzi seriozitate și dorință de a juca, chiar dacă am avut mici erori, dar am avut sferturile 2 și 3 bune, în condițiile în care nu am început foarte bine. Sunt mulțumit de cum s-a jucat, cum s-a luptat în teren, suntem cu toții fericiți că am trecut mai departe și continuăm să ne antrenăm pentru ca jocul să meargă tot mai bine și rezultatele bune să continue”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...