Actualitate, Comunicate

Bărbați din Daia Română și Ocna Mureș, cercetați după ce s-au urcat băuți la volan

Doi bărbați, unul din Daia Română, iar celălalt din Ocna Mureș în vârstă de 36 de ani și respectiv 34 de ani sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși conducând sub influeența alcoolului.

În primul caz, la data de 14.06.2015, în jurul orelor 22.15, poliţiştii din Cut au oprit pentru control, pe o stradă din comună, un autoturism condus de Z.V., de 36 de ani, din Daia Română.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Z.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În cel de-al doilea caz, la data de 14.06.2015, în jurul orelor 19.05, pe strada Mihai Viteazu din Ocna Mureş, poliţiştii rutieri din Ocna Mureş l-au depistat pe S.R.N., de 34 de ani, din Ocna Mureş, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.R.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...