Actualitate

Bărbat prins în flagrant în timp ce sustrăgea 40 de litrii de motorină

foto: ziarmm.ro
foto: ziarmm.ro

Una dintre priorităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba este prevenirea şi combaterea infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului.

În baza unor date şi informaţii deţinute poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au organizat, în data de 10.10.2013, o acţiune în cadrul căreia au reuşit prinderea în flagrant a lui G.P.C. de 30 de ani, domiciliat în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba în timp ce sustrăgea cantitatea de 40 litrii motorină din rezervorul unui autocamion.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că G.P.C. este angajat în calitate de conducător auto la societate comercială, iar în data de 10.10.2013, ora 17.10 în timp ce se deplasa cu un autocamion pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu a oprit în locul numit,,Lunca Secașului’’ de pe raza municipiului Sebeș, a forţat sonda de măsurare a combustibilului care se afla în partea superioară a rezervorului, a introdus un furtun din material plastic în interiorul acestuia, de unde şi-a însuşit cantitatea de 40 litri motorină, fiind surprins în flagrant.

Prejudiciul în valoare 240 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Faţă de susnumit a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind depus in Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 11.10.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...