Actualitate

Bărbat jefuit pe strada Toporaşilor din Alba Iulia

foto: social.moldova.org
foto: social.moldova.org

Poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Ghelinţa, judeţul Covasna, cu privire la faptul că în seara zilei de 21.10.2013, în timp ce se afla pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, doi bărbaţi l-au deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptei, B.I.E., de 23 de ani, din Alba Iulia şi A.M.V., de 33 de ani, din Alba Iulia, ambii cunoscuţi cu antecedente penale.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara de 21.10.2013 la ora 20,15, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, într-un local public din zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, l-au urmărit şi pe strada Toporaşilor l-au agresat şi i-au sustras suma de 400 lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 23.10.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...