Locale, Stiri, Stiri Blaj

Bărbat din Șona cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

Unul dintre cei doi bărbați care au fost reținuți de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, pentru fapte de furt, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 17 iunie 2020, bărbatul de 34 de ani, din comuna Cetatea de Baltă și tânărul de 17 ani, din comuna Șona, reținuți la data de 16 iunie de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, pentru mai multe fapte furt, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Parchetul i-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv a bărbatului de 34 de ani, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de tânărul de 17 ani s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

Informații de background

La data de 16 iunie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe doi bărbați, unul de 34 de ani, din comuna Cetatea de Baltă și celălalt de 17 ani, din comuna Șona, care sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 03 – 10 aprilie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în două imobile de pe raza localității Cetatea de Baltă, de unde ar fi sustras bijuterii și produse electrocasnice, în valoare de 7.000 de lei.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani, în cursul lunii mai 2020, ar fi sustras, din gospodăria unei femei din Șona, un porc, pe care ulterior l-ar fi sacrificat, iar în noaptea de 12/13 iunie 2020, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din comuna Șona, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice. Atât carnea de porc, cât și băuturile alcoolice le-ar fi consumat cu tânărul de 17 ani.

Și în perioada 07 – 10 iunie, bărbatul, ar fi sustras, dintr-o anexă a unui imobil din localitatea Șona, o motocoasă.

O parte din bunurile furate au fost recuperate de polițiști și predate păgubiților.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2020

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...