Stiri, Stiri Apuseni

Bărbat din Roșia Montană, cercetat în stare de arest preventiv

La data de 5 martie 20120, polițiștii din Abrud l-au prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Roșia Montană, reținut pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Informații de background:

La data de 4 martie 2020, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Roșia Montană, care este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 2 martie 2020, ar fi pătruns, fără drept, în spitalul din Abrud unde ar fi amenințat, cu moartea, personalul medical și ar fi provocat scandal.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. Acesta a mai fost reținut pentru fapte de amenințate și tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în momentul în care a provocat scandalul din spital se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...