Actualitate, Stirea Zilei

Bărbat din Lopadea, cercetat pentru tâlhărie și viol de domiciliu

Un bărbat din comuna Lopadea Nouă este cercetat pentru tâlhărie, violare de domiciliu, lovire şi ameninţare. Poliţiştii l-au reţinut, iar în cursul zilei de azi, 3 martie, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 02.03.2016, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.V.C., de 41 de ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în localitatea Beţa, comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba şi care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie, lovire şi ameninţare.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 29.02.2016, fiind sub influenţa alcoolului, a pătruns, fără drept, în locuinţa unei tinere din comuna Lopadea Nouă şi a sustras un telefon mobil, iar pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu aceasta, a agresat-o. Totodată, bărbatul a ameninţat-o pe tânără dar şi pe membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă.

În cursul zilei de azi, 3 martie, G.V.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...