Actualitate, Stiri

Bărbat din Căpâlna, cercetat după ce a furat mai multe bunuri dintr-un magazin

politie-girofarUn bărbat din Căpâlna este cercetat pentru furt calificat după ce a furat mai multe produse, plus un laptop, din incinta unei societăţi comerciale din Pianu de Sus. O parte din bunuri au fost deja recuperate în urma unei percheziţii domiciliare.

În data de 07.05.2014, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Căpâlna, în legătură cu care există suspiciunea că este autorul unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei în data de 2 mai a.c.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, în cursul zilei de ieri, 7 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile reclamate ca furate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 01/02.05.2014, R.V.I. a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din  Pianu de Sus, de unde au sustras mai multe bunuri (cartele telefonice, cosmetice, alimente, ţigări precum şi un laptop) prejudiciu estimat de către reprezentanţii societăţii la valoarea de 1.000 lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, poliţiştii au găsit laptopul şi o parte din produsele cosmetice sustrase din magazin.

Faţă de R.V.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea documentării întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...