Locale, Stiri

Bărbat din Alba Iulia, reținut pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii din Vințu de Jos au reținut un bărbat din Alba care a recidivat în săvârșirea de infracțiuni rutiere. După ce a fost prins conducând sub influența alcoolului, a mai fost depistat, în trafic, de două ori la volanul unui autoturism, cu toate că avea permisul suspendat.

La data de 26 noiembrie 2019, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru conducere cu permisul suspendat.

Bărbatul a fost oprit de polițiști, pe raza localității Limba, comuna Ciugud, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că avea permisul de conducere reținut pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Totodată, polițiștii au constatat că, bărbatul mai este cercetat în două dosare penale, după ce, în cursul lunilor octombrie și noiembrie a mai fost depistat conducând cu permisul suspendat.

Informații de backround:

La data de 27 iulie 2019, în jurul orei 23.40, polițiștii Serviciului Rutier, în timp acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia pe DJ 107 A, Vurpar –Pâclișa, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1, pe raza comunei Galda de Jos, având permisul de conducere suspendat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 07,40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, in timp ce acționau pe raza localității Șeușa, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul reținut.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...