Locale, Stiri

Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști pentru lovire și alte violențe 

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru  lovire sau alte violențe. L-ar fi agresat pe un concetățean care acum are nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. 

La data de 9 martie 2020, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza zilei de sâmbătă, 7 martie 2020. 

Din cercetări a rezultat că, la data de 7 martie 2020, în jurul orei 13,30, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, lovindu-l în zona capului și a membrelor. În urma leziunilor suferite, victima are nevoie de 5- 6 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal prezentat de aceasta. 

În cursul zilei de azi, 10 martie, persoana reținută va fi prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...