Locale, Stiri

Bărbat din Alba Iulia, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

La data de 12 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au prezentat pe un bărbat de 36 de ani, care fusese reținut cu o zi înainte pentru furtul unor scule dintr-un imobil aflat în construcție, în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este bănuit și de săvârșirea, în perioada februarie – martie 2020, a altor două furturi de scule din case aflate în construcție, fapte prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu total de 4.000 de lei,.

Ieri, 12 martie, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului Pentru acțiuni Speciale, au făcut o percheziție la domiciliul unui bărbat din Alba Iulia care ar fi cumpărat bunurile sustrase, ocazie cu care au fost identificate mai multe scule electrice provenite din furturi.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...