Actualitate

Bărbat din Alba Iulia bătut în mod sălbatic de trei tineri din Abrud

un-turist-roman-a-fost-lovit-cu-o-sticla-in-cap-la-napoli-de-indivizi-care-au-incercat-sa-il-jefuiasca-171151Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin plângere de către un bărbat de 34 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, cu privire la faptul că, în data de 13.12.2013, în jurul orelor 22.00, a fost victima unei agresiuni săvârşite de Daniel-Cristian O. din oraşul Abrud, într-un local din localitate, pe fondul unor discuţii contradictorii.
Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că în data de 13.12.2013, în jurul orelor 22.00, Daniel-Cristian O. (32 ani), Gheorghe-Ovidiu S. (22 ani) şi Ioan-Marcel M. (19 ani) toţi cu domiciliul în oraşul Abrud, judeţul Alba, cunoscuţi cu antecedente penale şi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal într-un local public din localitatea Abrud unde au proferat cuvinte şi expresii vulgare la adresa celorlalţi consumatori, au răsturnat mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe tânărul din Alba Iulia.
Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori iar Daniel-Cristian O. l-a lovit în zona capului cu o sticlă, incident care a determinat consumatorii să părăsească localul.
Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi diagnosticat fără ca acesta să rămână internat.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care cei trei bărbaţi care au provocat scandal sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă pedepsită de art. 321, alin. 1 din C.pen. urmând ca, în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 decembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...