Locale, Stiri, Stiri Aiud

Bărbat din Aiud, arestat preventiv pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor

La data de 27 ianuarie 2020, polițiștii din Aiud au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Aiud, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Aiud.

Bărbatul a încălcat condițiile controlului judiciar emis de magistrați, care prevedea interdicția de a frecventa localuri publice în care se consumă alcool.

Acesta este cercetat și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor, după ce, în noaptea de 21/22 ianuarie 2020 ar fi provocat un scandal într-un local public din Aiud.

Ulterior ar fi încercat să influențeze persoanele prezente, pentru a da declarații favorabile lui.

Informații de background:

La data de 22 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat de 34 de ani, din Aiud, a provocat un scandal, într-un local public și și-a agresat prietena.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi intrat în localul public unde s-ar fi manifestat violent, ar fi spart mai multe sticle, și-ar fi agresat prietena și ar fi adresat amenințări unui angajat al localului.

Atât prietena bărbatului, cât și angajatul societății au refuzat să depună plângere pentru lovire și amenințare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...