Actualitate, Comunicate

Bărbat de 45 de ani din Blaj, cercetat de polițiști pentru furt

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a sustras două suluri de plasă de la societatea la care era angajat ca și paznic. Prejudiciul a fost recuperat în întregime.

Poliţiştii din Valea Lungă l-au identificat pe paznicul unei societăţi comerciale, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de 2.700 de lei.

La data de 28 iuie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au identificat pe M.M.T., de 45 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 23 iulie.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 22 iulie, în timp ce efectua serviciul de pază pe şantierul societăţii ce face lucrări de reabilitare a căii ferate, pe raza comunei Valea Lungă, a sustras două suluri de plasă, pe care le-a vândut unei persoane, contra sumei de 200 de lei.

Prejudiciul creat prin fapta sa, a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite, la 2.700 de lei, iar pe parcursul cercetărilor a fost recuperat integral.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...