Actualitate, Comunicate

Bărbat de 45 de ani din Blaj, cercetat de polițiști pentru furt

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a sustras două suluri de plasă de la societatea la care era angajat ca și paznic. Prejudiciul a fost recuperat în întregime.

Poliţiştii din Valea Lungă l-au identificat pe paznicul unei societăţi comerciale, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de 2.700 de lei.

La data de 28 iuie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au identificat pe M.M.T., de 45 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 23 iulie.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 22 iulie, în timp ce efectua serviciul de pază pe şantierul societăţii ce face lucrări de reabilitare a căii ferate, pe raza comunei Valea Lungă, a sustras două suluri de plasă, pe care le-a vândut unei persoane, contra sumei de 200 de lei.

Prejudiciul creat prin fapta sa, a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite, la 2.700 de lei, iar pe parcursul cercetărilor a fost recuperat integral.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...