Evenimente

Un bărbat de 43 de ani din Sebeş a decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un bărbat de 43 de ani a fost surprins de o surpare de pământ în satul Deal din comuna Cîlnic.  Deşi medcii au încercat să-i salveze viaţa acesta a decedat la aproximativ 40 de minute de la producerea accidentului.

Potrivit ISU Alba, Bărbatul săpa o groapă la un izvor în momentul în care pământ s-a surpat. Victima a fost scosă de sub mal însă  în stare inconştientă. Medicii au încercat să-i salveze viaţa însă acesta a decedat la scut timp.

DSC_0005„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba a fost solicitatsă intervină în data de 18 iulie, la ora 12.40, pentru scoaterea unei persoane surprinsă de unmal de pământ, în localitatea Deal, comuna Cîlnic. Au fost deplasate la fața locului, unechipaj cu autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de la Garda de intervențieSebeș, un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean și grupa operativă ainspectoratului. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au găsit un bărbat de 43de ani în stare de inconștiență. Acesta a fost surprins de un mal de pământ neasiguratcorespunzător, pe timpul executării unor lucrări de amenajare a unui bazin pentru captareaizvoarelor de apă din zona forestieră. Până la sossirea forțelor de intervenție bărbatul fusesescos de sub malul de pământ de către colegii din echipa de lucru. Personalul medical despecialitate a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, după aproximativ 1 oră,victima a fost declarată decedată. ” a transmis ISU Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...