Actualitate, Educatie

BACALAUREAT 2018-sesiunea de toamnă, proba scrisă a profilului

După ce luni avut loc proba la limba română, marți, la limba maternă, examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă continuă miercuri, 22 august, cu proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv Matematică sau Istorie. Proba la matematică este pentru candidații de la profilul real din filiera teoretică, pentru toate profilurile din filiera tehnologică şi pentru profilul militar şi profilul pedagogic – specializarea învăţători-educatoare, din filiera vocaţională, iar proba la Istorie este pentru candidații de la profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celor menţionate.

Merită precizat că joi 23 august va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, iar în zilele de 24 şi 27 august se desfăşoară evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă în 28 august. Între 29 și 30 august are loc evaluarea competenţelor digitale, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 30 şi 31 august.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 1 septembrie, până la ora 12,00, urmată de depunerea contestaţiilor, între orele 12,00 şi 16,00. Rezultatele finale ale sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 august 2018

About Author

Adrian Contor


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...