Actualitate, Comunicate

Bacalaureat 2015: Media 9,12, cea mai mare dintre instituţiile de profil din ţară, pentru Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Şi în acest an, la examenul de Bacalaureat, elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au dovedit că sunt cât se poate de serioși când vine vorba despre pregătirea la şcoală. Colegiul are cea mai mare medie generală dintre instituţiile de profil din ţară, respectiv 9,12.

Cei 316 absolvenţi care au promovat bacalaureatul în colegiile naţionale militare au obţinut 104 note de 10 la disciplinele din structura examenului, mediile generale fiind de 9,12 la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, 9,01 la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, respectiv 8,82 la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, iar ratele de promovare de 100% la instituţiile din Alba Iulia şi Breaza şi de 99% la cea din Câmpulung Moldovenesc, transmite Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a transmis un mesaj de felicitare absolvenţilor celor trei colegii naţionale militare, profesorilor şi instructorilor acestora,  pentru rezultatele remarcabile obţinute la examenul naţional de bacalaureat.

În acest an, Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut 109 absolvenţi, din care 20 fete.

Au fost 41 de note de 10 la Bacalaureat, 70 de note între 9 şi 10, 37 de note între 8 şi 8,99, respectiv două note între 7 şi 7,99.

Cea mai mare medie la Bac a fost 9,90, obținută de către Casiana Fusu și Alexandra Dima.

În ceea ce priveşte media generală la Bac obţinută la Colegiul Naţional Militar din Alba Iulia, este cea mai mare din ultimii cinci ani. În 2009, media a fost de 9,18.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...