Actualitate

Avon va dona spitalului din Alba Iulia un ecograf modern

IMG_1612-Copy-620x330Mâine, 26 septembrie, reprezentanții Avon vor dona Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia un ecograf modern ce va asigura investigații performante pentru femeile din judet și nu numai. Aparatul poate fi utilizat în diagnosticul diferențiel de mare finețe în cazul leziunilor mamare incert maligne.

Compania Avon, desfășoară anual Campania pentru „Sănătatea Sânilor” , iar anul acesta a ales să se implice în dotarea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, unde există interes pentru abordarea afecțiunilor mamare maligne.

Noile dotări din secția de Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au dus și la creșterea adresabilității pacienților bolnavi de cancer.

Cancerul de sân este prima localizare neoplazică la femeile din România, iar acest lucru este vizibil și în cazul femeilor din județul Alba.

Numărul persoanelor diagnosticate cu această afecțiune este în creștere de la an la an, astfel dacă în 2010 la Alba Iulia au fost tratate 92 de paciente iar în anul 2011 un număr de 112 de femei.

În anul 2012 numărul bolnavelor de cancer de sân tratate la Alba Iulia era de 116.

La evenimentul de mâine, care va avea loc la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia vor participa reprezentanții Avon, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și reprezentanții spitalului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...