Actualitate, Social

Avon: Campania pentru Sănătatea Sânilor sâmbătă la Alba Iulia

foto: avoncampaniisociale.ro
foto: avoncampaniisociale.ro

Avon continuă lupta împotriva cancerului la sân, iar orașul Alba Iulia intră în competiție cu mult curaj. Avon Cosmetics România organizează sâmbătă, 28 septembrie, la Alba Iulia, începând cu ora 10.00, în Piaţa Cetăţii, evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor. Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: competiţii pentru copii și părinţi, sedințe de make-up şi multe alte surprize roz.

În același timp, începând cu ora 19.00, Vunk va susține un concert dedicat sănătății și frumuseții femeilor din România.

În România, cancerul la sân este principala cauză a mortalității în rândul femeilor, pentru că în fiecare an sunt înregistrate peste 6.000 de cazuri noi. Dorim, prin campania pe care noi o desfășurăm, să educăm în privința diagnosticării timpurii a cancerului la sân. Familia este cea mai importantă pentru noi toți, de aceea trebuie să luptăm uniți pentru Sănătatea Sânilor. Îndemnăm fiecare român să se implice, alături de noi, pentru femeile dragi din viața lor”, a precizat Răzvan Dirațian, Director General Avon Cosmetics România.

Ne bucurăm că vom ajunge la Alba Iulia, un oraș cu așa o încărcătură istorică. Suntem alături de Avon în campania pentru Sănătatea Sânilor și credem că fiecare trebuie să implice pentru femeile iubite, mama, sora, prietena. Îi așteptăm pe locuitorii orașului Alba Iulia să își unească forțele pentru această provocare, lupta pentru Sănătatea Sânilor”, a afirmat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Inspirate din luptele pentru dreptate şi libertate, evenimentele roz din acest an sunt adevărate exemple de devotament, voluntariat și implicare. Folosind lecţiile de victorie care au marcat istoria fiecărui oraș, Caravana Avon se oprește în 5 locuri încărcate de istorie, care se mândresc cu statutul de învingător: Craiova, continuă în Alba Iulia, urmează Târgu Mureş, apoi Timişoara și Iași.

Locuitorii fiecărui oraş sunt provocați să lupte împotriva cancerului la sân cu acelaşi curaj care i-a caracterizat şi în luptele desfăşurate de-a lungul istoriei. De data aceasta, intră în competiție pentru femeile dragi din viaţa lor – mama, sora, prietena, pentru a afla că sunt bine. La final, oraşul cu cel mai mare număr de “luptători” – stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate – primește 500 de mamografii/ecografii.

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân şi să facă conştiente de gravitatea bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România. Ca parte a aceleeași campanii, Avon a donat la începutul lunii septembrie a anului în curs, un ecograf în valoare de aproximativ 120 000$ către secția de oncologie a Spitalului Județean Alba.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, anul acesta, Avon va dona Spitalului Județean de Urgență Alba un ecograf modern ce va asigura investigații performante pentru femeile din judeţ și nu numai. 
Veștile bune se răspândesc repede atunci când suntem uniți. De aceea, te invităm să fii alături de noi la conferința de presă din data de 26 septembrie, ora 10:00, în incinta Spitalului Județean de Urgență Alba.
Alături de noi vor fi specialiştii secție de oncologie, managerul instituţiei şi primarul Municipiului Alba Iulia. Împreună vom răspunde bucuroşi întrebărilor voastre despre donație, incidența cancerului la sân în regiune, dar și despre cum putem să oferim femeilor din România acces la aparatură medicală de ultimă generație și îngrijire adecvată.
Credem că frumusețea este darul sănătății, iar misiunea Avon este să fie alături de femeile din România, implicându-se în proiecte de conştientizare şi depistare precoce a cancerului la sân.
Fii alături de noi la aceasta eveniment și implică-te pentru femeile dragi din viața ta: mama, sora, prietena.„, a declarat Raluca Kișescu, director de marketing Avon Romania.

Evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine” de la Alba Iulia face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân şi este organizat de AVON Cosmetics România, în colaborare cu Asociația Sport pentru Viață. Partenerul evenimentului: Primăria Municipiului Alba Iulia.

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor
De peste 11 ani, Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. În tot acest timp, am donat 2,4 milioane de dolari, iar 7 centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultimă generație.

Despre Asociaţia Sport pentru Viaţă

Sport pentru Viaţă este o campanie socială iniţiată în 2006 de campioana olimpică Gabriela Szabo cu scopul de a educa și schimba percepţia faţă de sport prin crearea unei culturi sportive de masă în România. Printre proiectele Sport pentru Viață se numără: Arenele de Joacă, Sportur, Acasă, pe podium.

Sport pentru Viaţă se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...