Stiri

Avansări în grad la IPJ Alba, cu ocazia Zilei Naționale a României

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 18 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Azi, 29 noiembrie 2019, în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 18 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în gradul de comisar de poliţie au fost înaintaţi subcomisar de poliție Bercea Alin – Cristian, de la Secția 3 Poliție Rurală Aiud, subcomisar de poliție Corb Ioan-Cristian din cadrul Serviciului de Ordine Publică și subcomisar de poliție Zachiu Paul din cadrul Serviciului Criminalistic.

În gradul de subcomisar de poliţie a fost înaintat inspector principal de poliţie Muntean Cristian Răzvan de la Poliția Municipiului Sebeș, iar în gradul de inspector de poliţie au fost înaintaţi subinspectorii de poliţie Bărbat Aurelian Simion din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Bic Rareș Petronel din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul Investigații Criminale, Coman Aurel Mihai din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Ocnean Radu Adrian din cadrul Poliției Municipiului Blaj și Pușcașu – Barna Sorin Ilie de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Totodată, în gradul de agent şef principal de poliţie au fost înaintaţi agenţii şefi de poliţie Bardan Ovidiu Ioan șeful Postului de Poliție Săliștea, Berindei Sebastian Daniel din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale şi Gheorghe Iulian George de la Serviciul Criminalistic.

În gradul de agent şef de poliţie au fost înaintaţi agenţii șefi adjuncți de poliţie Bako Antal din cadrul Serviciului Cabinet, Beldean Cosmin Cristian, şeful Postului de Poliţie Cetatea de Baltă și Ignat Marius Ștefan din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

În gradul de agent șef adjunct de poliţie a fost înaintat agent principal de poliţie Pop Horea Cosmin de la Poliția Municipiului Sebeș – Biroul Rutier, iar în gradul de agent principal de poliţie au fost înaintați agenții de poliţie Leahu Maria Mirela de la Postul de Poliție Ighiu și Mucea Paul de la Poliția Municipiului Alba Iulia – Biroul Rutier.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 18 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...